2. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsi eramu hollandi oksjonil

Pindi Kinnisvara alustas teisipäeval nn hollandi oksjoni tüüpi pakkumisega, mille käigus langetatakse Viimsi poolsaarel asuva eramu hinda 20 päeva jooksul 650 eurot päevas.

Pakkumisele pandi 153 000 euro suuruse alghinnaga Viimsi vallas, Randvere külas, Taru tee 41 asuv 160 m² suurune eramu.

Pindi Kinnisvara maade ja majade müügigrupi juht Olav Leok sõnas, et müügi alghind on praegu turuväärtusele vastav. „Keegi saab endale järgmise kolme nädala jooksul soodsa ja hea eramu,“ lausus ta. Tema sõnul otsustati nn hollandi tüüpi oksjoni kasuks seetõttu, et eramu omanik on huvitatud kiirest müügist, et jätkata oma teisi pooleliolevaid projekte.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785