8. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1Partner: Eesti ehitusmees enam tööl ei joo

"Võttes töömeest tööle ja uurides, et kas ta oskab ühte ja teist tööd küsis lõpus, et kas mees ka küprokit paneb," meenutas 1Partner ehituse tegevjuht Üllar Hinno kümne aasta tagust aega. "Mees vastas, et tööajal kindlasti mitte!"

Hinno ütles Delfile, et selle kümne-viieteist aastaga on ehitaja niipalju muutunud, et kui juhtub eelmise õhtu ürituste tõttu hommikul vähe raskem pea olema, siis objektile kohaletulemise asemel helistatakse ja võetakse pigem ise vaba päev.

Hiljuti kirjutas Helsingin Uutiset, et sealsed Eesti ehitajad kipuvad reeglitele vilistama ja töö ajal pahatihti paar õlut jooma.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785