19. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Technopolis Ülemistes valmis rattamaja

Technopolis Ülemiste Põhja parklasse on kerkinud rattamaja, kus kõik rattaga tööle tulevad linnakuasukad edaspidi oma kaherattalist hoida saavad.

Jalgrattamaja asub parklas Lõõtsa 4 maja vastas ning selle teenuse kasutamine on esimesel aastal tasuta. Rattamaja uks on küll lukustatud, kuid kindluse mõttes võiks igaüks oma ratta ka seespool rattalukuga kinnitada, sest eraldi valve all maja pole. Huvilistel tuleb esitada sooviavaldus, misjärel tehakse neile personaalne uksevõti.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785