18. august 2011

Haabersti Tervisekeskus saab nurgakivi

Täna kell 12 asetatakse nurgakivi rajatavale Lääne-Tallinna Keskhaigla (LTKH)  Haabersti Tervisekeskuse ja Hooldusravikliinikule (Ehitajate tee 137), mis valmib 2013. aasta suvel. Ehitustöid teostab OÜ Fund Ehitus.

Loodava tervisekeskuse nurgakivi panevad paika abilinnapea ja LTKH nõukogu esinaine Merike Martinson, juhatuse esimees Boris Kirt, Haabersti linnaosa vanema kt Juhan Hindov ning ehitustöid teostava Fund Ehitus OÜ juhatuse liige Eiki Rump.

Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees Boris Kirt märkis, et kui alates 2006. aastast oldi keskendunud peamiselt statsionaarsete kliinikute ja nende osakondade  renoveerimisele, siis  nüüd on algust tehtud ka ambulatoorse võrgustiku komplekse väljaarendamisega.

Lääne-Tallinna Keskhaigla haldusjuhi Märt Kõlli sõnul jätkavad perearstid tööd kuni juurdeehituse valmimiseni praeguses hoones. Edaspidi jätkavad perearstid tööd uue hoone III ja  IV korrusel.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688