12. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõrumaa: oleks Rotermannil tiivad, koliks Ukrainasse

Suurärimees Urmas Sõõrumaa ütles Delfile, et jutud tema täielikust kolimisest Ukrainasse ei vasta tõele.

"Aga oleks Rotermannil rattad või tiivad, võiksime asja lähemalt uurida," lisas ta. 2008. aastal rabas Sõõrumaa oma avaldusega, kui teatas, et ta lahkuks hea meelega Eestist, sest siinses elus on liiga palju kadedust.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785