11. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ajaleht: Eksitavaid fakte sisaldav uudis võib tennisekeskuse ehituse peatada

Eilses Saare päevalehes Meie Maa ilmunud artiklis rajatava Kuressaare tennisekeskuse kohta on asjaosaliste sõnul faktidega eksitud ja proovitud punuda olematuid intriige, kirjutab Saarte Hääl.

Kinnistu arendaja OÜ Saare Tennisekeskus omanike ringi kuuluv Vjatšeslav Leedo märkis, et pole välistatud, et halli üleüldse ei tulegi, kui hakatakse juba enne kopa maasse löömist lehes olematuid intriige punuma.

“Ma usun tõesti, et hall saab valmis ehitatud, aga ma ei saa midagi garanteerida, piisab mõnest tõrkest lehes. Kui see (tennisekeskus – toim) hakkab tekitama paksu verd, siis ma küsin, kas on seda üldse vaja,” vihjas Leedo eilsele Meie Maa artiklile, kus väidetakse, et uue keskusega koos luuakse ka uus tenniseklubi, mis omakorda olevat juba enne loomist pinnuks silmas seni Saaremaa mängijaid koondanud Sinneti klubi juhtidele, kelle nimesid leht ei avalikusta.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785