10. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Katuseparandus süütas Pärnus maja

Eile kella 16.39 ajal teatati tulekahjust Pärnus Mäe tänaval asuvas kahekorruselises elamus, kus süttinud oli maja katus.

Katus põles 30x15 meetri ulatuses. Tulekahju sai alguse katuseparandustööde käigus, vahendab Delfi. Kohapeal olnud töömees püüdis tulekahju ka ise pulberkustutitega kustutada, kuid see tal ei õnnestunud, teatas Lääne-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Sirle Matt. Tulekahju kustutati kella 17.03-ks.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785