9. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ka Kuressaares on üürikorteritest puudus

Üüriturg on Kuressaares vägagi aktiivne ning eriti just suvel, mil nõudlus ületab selgelt pakkumise.

Kinnisvarabüroo Uus Maa Kuressaare kontori juhataja Riho Mõisaääre sõnul on Kuressaares üürikorteritest suur puudus, kirjutab Saarte Hääl. Selline trend on kestnud juba kevadest saati ning hetkel vähemalt nende bürool üürikortereid pakkuda ei olegi. “Kui mõni korter vabaneb, leiame üürilise loetud päevade jooksul,” tunnistas ta.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785