2. august 2011

Türi saab ringristmiku

Projekti tulemusena muudetakse linna neljaharuline pearistmik ringristmikuks, ehitatakse välja täiendav jalg- ja jalgrattatee lõik ning kasvab märgatavalt liiklusohutus.

Projekteerimisfirma Sweco Projekt ehitab Maanteeameti tellimusel Türi linna linna esimese ringristmiku. „Türi omapära on, et linnal ei ole ümbersõitu ja seetõttu läbib aedlinna transiitliiklus, linna läbivas transpordivoos on suur osa veoautodel," selgitas Sweco Projekti teedeüksuse juht Ülo Amor.

„Iga teeprojekti eesmärk on kasvatada liiklusohutust ja seda käimasoleva rekonstruktsiooniga Türil ka saavutatakse.  Lisaks on vee- ja kanalisatsioonitööde läbi teekatendid kannatada saanud ja elektri- ja sidekaablid vajavad maa alla viimist,"

Amori sõnul selgus töö käigus, et Pärnu jõe sild ei ole heas seisus. „Silda

hindas meie koostööpartner Tilts Eesti filiaal ja nad tulid järeldusele, etsilla füüsiline ja tehniline seisukord tuleb lugeda mitterahuldavaks. Swecotegi ettepaneku rajada uus sild 30 meetrit ülesjõge. Prandi jõel olevSärevere mõisa sild on aga heas korras."

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688