28. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vanas Sakala keskuse tornis avatakse restoran

Sakala keskust meenutav torn Solarise nurgas on noa all, sest pärast ümberehitust plaanitakse sinna restorani.

Kallid ruumid on tühjalt seisnud keskuse avamisest saati. „Viimaks oleme aga leidnud rentniku, kes võtab ruumid kasutusele seal konstruktsioonilisi muudatusi tegemata," ütles Solarise keskuse haldusjuht Eriko Reinmann Postimehe võrguväljaandele. Ehitise üldplaan jääb endiseks, samuti säilitatakse muinsuskaitse all olevad vitraažid.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785