28. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Septembris toimub Tallinna arhitektuuribiennaal

8.-11. septembrini toimub esmakordselt Tallinna Arhitektuuribiennaal, mis on uus rahvusvaheline arhitektuuri ja linnaplaneerimise foorum.

Foorum jätkab Põhjamaade arhitektuuritriennaali traditsioone, kuid teeb seda korraldajate sõnul uues vormis.

Esimene TAB keskendub arhitektuuri, maastikuarhitektuuri ja urbanismi teemaderingile. Festival koosneb kolmest põhisündmusest: sümpoosium „Landscape Urbanism – Maastikuurbanism“ Kultuurikatlas (kuraator Katrin Koov), kuraatorinäitus „11FLIRTS“ Kadrioru lossis (kuraator Villem Tomiste) ning Tallinna visioonivõistlus „STREET 2020“.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785