28. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pank ei anna ohtlikule majale laenu

Tallinnas Koplis asuva kriitilises seisus kortermaja ühistu pelgab katkise elektrisüsteemi süttimist, ent pank keeldub neile parandustöödeks laenu andmast.

Kredexi käendusel SEBlt laenu küsinud ühistule vastati, et esiteks ei piisaks küsitud summast (180 000 eurot) parandustöödeks ning neilt küsitaks varsti uuesti laenu, lisaks ei suudaks taotlejad raha tagasi maksta, kirjutab Eesti Päevaleht. Korteriühistu juht Irina Holland aga leiab, et selle raha eest saaks vähemalt tagada maja turvalisus, parandades ära katuse, mis praegu lekib otse elektrisüsteemidele.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785