26. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sillamäe sadam elanikega vana rajooni arengu üle tülis

Sillamäe sadama algatusel linnavalitsusele esitatud ettepanek jätta Sõtke tänava kvartal miljööväärtuslikust alast välja hirmutab kohalinne elanikke, kes kardavad, et sadam rajab territooriumile tööstusobjektid.

Praegu ootavad nad vastuseid küsimustele, miks tegi sadam niisuguse ettepaneku ja millised on sadama kavatsused Sõtke tänava piirkonnas, kirjutab Põhjarannik.

Sillamäe sadama direktorite nõukogu esimees Tiit Vähi ütles, et näeb selles piirkonnas merekeskust, kuhu tulevad roheline puhkevöönd ning väikelaevade kaid. Järgmine Sõtke tänava tulevikku puudutav kohtumine on otsustatud läbi viia sadama esindajate osavõtul.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785