21. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima ostab kalli Tallinna krundi ümber maad kokku

Nelja aasta eest Maxima ostetud krunt Pirital seisab senini tühjalt. Nüüd loodab ettevõte ümberkaudsete vastuseisu murda lihtsalt nende krunte ära ostes.

Kaupluse ehitamise vastu sõdinud elanikud hoidsid ära sobiva detailplaneeringu kinnitamise, kuid 90 miljonit krooni maksnud Merivälja tee ääres paikneva krundi omanikud loodavad uue strateegiaga eesmärgile lähemale jõuda, kirjutab Eesti Ekspress.

Maxima põhjendab oste väitega, et tuli vastu elanikele, kes kartsid ebakindlat liivapinnast ja kaevetegevust, mis võib kahjustada nende majapidamisi. Pirita linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul kavatseb Maxima veelgi krunte juurde osta ja need olemasolevatega liita.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785