14. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teed köidavad õppureid majadest enam

Tallinna Tehnika Kõrgkooli andmeil toimus huvitavates erialades sel suvel pööre - kui varasematel aastatel on ehitusteaduskonnas olnud populaarseim hoonete ehituse õppekava, siis tänavu esitati enim avaldusi teedeehitussse – 148 ehk 7,4 õppekohale.

Kõige suurem konkurss oli koolis transporditeaduskonda transpordi ja logistika õppekavale ehk ühele kohale 19,5 avaldust.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785