11. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eventus Ehitus hakkab peremaju ehitama

Täna keskpäeval saavad nurgakivi Väikemõisa lastekodu kinnistul, Saarepeedi vallas nurgakivi Viljandi lasteabi- ja sotsiaalkeskuse peremajad.

Väikemõisa lasteabi- ja sotsiaalkeskuse peremajad kuuluvad Eesti – Šveits koostööprogrammi, mille raames rajatakse Viljandisse Künni tänavale 2 peremaja ning Saarepeedi valda 2 peremaja. Tegemist on viilkatustega madala energiatarbimisega hoonetega, mille välisviimistlus on kivist. Ehituse peatöövõtja on Eventus Ehitus OÜ.

Hoonete peatöövõtu lepingu maksumus on 1,6 mln eurot, millest 85% moodustab Šveitsi toetus.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785