6. juuli 2011

GALERII: Bürooköök - söökla või rituaalipaik?

Ettevõtte vajadustest ja imagost sõltuvalt võib köök olla büroonurka peidetud söömiskoht või hoopis uhkelt esiplaanil asuv rituaalipaik. Köögitehnika osas kontoriköögile erinõudmisi pole, ent avatud köögi puhul tasuks jälgida, et sisustus muu interjööriga kokku kõlaks.

Loe kontoriköökidest pikemalt tänase Äripäeva ehituse rubriigist. Päevapileti selleks saad soetada siin.

 

 

Köök reklaamibüroos AGE McKann, sisearhiteks Tomomi Hayashi
Autor: Meeli Küttim
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688