6. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GALERII: Bürooköök - söökla või rituaalipaik?

Ettevõtte vajadustest ja imagost sõltuvalt võib köök olla büroonurka peidetud söömiskoht või hoopis uhkelt esiplaanil asuv rituaalipaik. Köögitehnika osas kontoriköögile erinõudmisi pole, ent avatud köögi puhul tasuks jälgida, et sisustus muu interjööriga kokku kõlaks.

Loe kontoriköökidest pikemalt tänase Äripäeva ehituse rubriigist. Päevapileti selleks saad soetada siin.

 

 

Köök reklaamibüroos AGE McKann, sisearhiteks Tomomi Hayashi
Foto: Meeli Küttim
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785