• 06.07.11, 12:21
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

GALERII: Bürooköök - söökla või rituaalipaik?

Ettevõtte vajadustest ja imagost sõltuvalt võib köök olla büroonurka peidetud söömiskoht või hoopis uhkelt esiplaanil asuv rituaalipaik. Köögitehnika osas kontoriköögile erinõudmisi pole, ent avatud köögi puhul tasuks jälgida, et sisustus muu interjööriga kokku kõlaks.
Loe kontoriköökidest pikemalt tänase Äripäeva ehituse rubriigist. Päevapileti selleks saad soetada siin.
 

Artikkel jätkub pärast reklaami

 
Köök reklaamibüroos AGE McKann, sisearhiteks Tomomi Hayashi
12 fotot
  • Köök reklaamibüroos AGE McKann, sisearhiteks Tomomi Hayashi
  • Foto: Meeli Küttim

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 12.08.25, 11:39
TalTechi uuring kinnitab: Airoboti niiskustagastusega soojusvaheti on Eesti kliimas kõige tõhusam
Eestis on aastaid püsinud arusaam, justkui plaatsoojusvahetid, eriti niiskustagastusega ehk ERV-tüüpi seadmed, ei sobi meie kliimasse. Levinud on hirm, et need külmuvad talvel ja ei ole energiatõhusad. See müüt pärineb ajast, mil turul levisid odavad ristvoolu vahetid, mille kasutegur oli madal ja automaatika olematu. Tänapäeval on see eelarvamus ajale jalgu jäänud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele