• 06.07.11, 12:21
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

GALERII: Bürooköök - söökla või rituaalipaik?

Ettevõtte vajadustest ja imagost sõltuvalt võib köök olla büroonurka peidetud söömiskoht või hoopis uhkelt esiplaanil asuv rituaalipaik. Köögitehnika osas kontoriköögile erinõudmisi pole, ent avatud köögi puhul tasuks jälgida, et sisustus muu interjööriga kokku kõlaks.
Loe kontoriköökidest pikemalt tänase Äripäeva ehituse rubriigist. Päevapileti selleks saad soetada siin.
 

Artikkel jätkub pärast reklaami

 
Köök reklaamibüroos AGE McKann, sisearhiteks Tomomi Hayashi
12 fotot
  • Köök reklaamibüroos AGE McKann, sisearhiteks Tomomi Hayashi
  • Foto: Meeli Küttim

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 02.10.25, 14:04
Prysmian: jätkusuutlik tootmine on konkurentsieelis, mitte nišš
Jätkusuutlikkus ja rohelisus ei ole enam ammu nišiteema, vaid eeldus, et tootmis- ja ehitusettevõte saaks üldse rahvusvahelisel turul kaasa rääkida. See tähendab, et tootjal peab olema täielik ülevaade nii materjalide päritolust, tootmisprotsessist kui ka sellest, mis saab toodetest pärast nende elukaare lõppu.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele