5. juuli 2011

E.L.L. Kinnisvara müüs  büroohoone omanikfirma

E.L.L. Kinnisvara müüs Sõpruse pst 151 asuva büroohoone omanikfirma OÜ Linnailu Eesti investorite grupile.

Investoreid nõustas Kommertskinnisvara OÜ, tehingu maksumus on poolte kokkuleppel konfidentsiaalne.

E.L.L. Kinnisvara juhatuse esimehe Aldo Daponi sõnul ei omanud büroohoone ettevõtte portfellis  pikemaajalist strateegilist tähtsust. „E.L.L. Kinnisvara fookuses on jätkuvalt kaubanduskeskuste ja teiste ärihoonete arendamine. Tehingu müügist teenitud vahendeid kasutame uute arendusprojektide ettevalmistamiseks,“ sõnas Dapon.

Sõpruse pst 151 on teenindus –ja bürookompleks, mille 2400 m2 suurune, OÜ-le Linnailu kuuluv büroopind on üürilepingutega kaetud. OÜ Kommertskinnisvara juhataja Hannes Pihli sõnul otsivad ettevõtte kliendid alternatiivseid instrumente võrrelduna pangadeposiitide või volatiilsete aktsiaturgudega.

„Turusituatsioon, kus ärikinnisvaras on vakantsused normaliseerunud ja üürimäärad kasvutrendis, on võimalik teostada piisavalt turvalisi tehinguid antud sektorisse. Seetõttu asutatigi Kommertskinnisvara OÜ nõustamisel Linnailu SPV OÜ, kes omandas Sõpruse pst 151 büroohoonet omava äriühingu osad,“ sõnas Pihl.

Kommertskinnisvara OÜ on ärikinnisvara privaatportfelle juhtiv ettevõte. Ettevõtte portfelli kuulub nii kaubandus-kui büroohooneid Tallinnas ja mujal Eestis. E.L.L. Kinnisvara on Eestis, Lätis ja Leedus tegutsev kinnisvaraarendusettevõte, mille omanikuks on valdusfirma Riverito. E.L.L. Kinnisvara on osalenud mitmete Balti riikide suurte kaubanduskeskuste, hotellide ning teenindus-ja büroohoonete rajamisel. 

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688