4. juuli 2011

Kuressaare Ehitus saab Salme sadama varem valmis

Algselt leppis Salme vallavalitsus ASiga Kuressaare Ehitus kokku, et Salme sadam valmib tänavu oktoobris. Nüüd on aga ehitajad suutnud töötada nii edukalt, et sadama valmimise tähtaeg on toodud 6. augustiks.

“Jah, me leppisime vallavanemaga kokku, et lõpetame tööd 6. augustiks. Tundub, et ilma poolt takistusi ei tule ja jõuame valmis,” ütles eile AS Kuressaare Ehitus üldehitustööde projektijuht Toivo Prostang Meie Maale.

"Kui ehitaja jõuab, oleks ju hea sadam avada just sel päeval, 6. augustil,” rääkis Salme vallavanem Kalmer Poopuu. Sadama avamise puhul on plaanis korraldada pärimuspäev ja sel päeval on Salme rannas ka viikingite etendus “Läänemere isandad”.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688