29. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltfalt alustas kergliiklustee ehitust Harku vallast Tallinnasse

AS Baltifalt alustas sel nädalal kergliiklustee ehitust vanale raudteetammile lõigus Paldiski mnt - Akadeemia tee.

Kergliiklustee ehitus koos valgustuse rajamisega läheb riigihanke tulemusel maksma 337 tuhat eurot ja see peaks esialgsete kavade kohaselt valmima 15. augustiks.

Harjumaa omavalitsuste ühisprojekti „Harjumaa kergliiklusteede võrgustiku rajamine“ raames rajatakse Paldiski mnt - Akadeemia tee vahelisele vanale raudteetammile 1,8  km  pikkune kergliiklustee, mis ühendab Harku valda läbi Haabersti linnaosa Tähetorni parkmetsa tervise- ja suusaradadega parendades sellega oluliselt piirkonna elanike vaba aja veetmise ja sportimise võimalusi.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785