20. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara: Helme tn 14 kortermajad välja müüdud

Kodukolde projekti Helme tn 14 majades on pea kõik 50 korterit omaniku leidnud ning praegu broneeritakse kortereid aasta pärast valmivatesse naabermajadesse.

Kummaski Helme tn 14 majas müüdi 25 omanäolist 1-4 toalist, 33-105 m² suurust korterit keskmise ruutmeetrihinnaga 1470 eurot (23 000 krooni), müük algas juba ehitusperioodi kestel, teatas Arco Vara.

Kodukolde majad on loonud Arhitektuuribüroo JVR OÜ. Arhitekt on lahendanud kortermaja esifassaadi tehnoloogiliselt betoonmustriga, mis kannab endas loodusest inspireeritud kujundeid:  kõrkjad, oksad, kivid, vesi.

Aasta pärast valmivatesse Kodukolde arendusprojekti üheksandasse ja kümnendasse korterelamusse aadressil Helme tn 16 on esimesed korterid juba broneeritud ja võlaõiguslikud lepingud sõlmitud. Samuti Arhitektuuribüroo JVR OÜ poolt projekteeritud elamutesse ehitatakse 48 uut korterit.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785