17. juuni 2011

Jaapanis tuleb Targa Maja mess

Oktoobris toimub Jaapanis säästva ehituse mess, kuhu on oodatud ka ettevõtted, kes plaanivad Jaapani turule siseneda.

Smart City Week 2011 on rahvusvaheline „Targa Maja" mess, mis toimub Pacifico Yokoyama´s 26.-28. oktoobril 2011. Messile on oodatud osalema ettevõtted, kes plaanivad laiendada oma äritegevust Jaapani turule ning kes pakuvad uue generatsiooni mobiilseid ja nn "Targa Maja" ehituslahendusi, lisaks veel energeetika ja elektroonika ettevõtted.

Koostöös Jaapani ettevõtlusorganisatsiooniga JETRO on Eesti ettevõtetel võimalus osaleda messil väga soodsatel tingimustel, vahendab EAS. JETRO tasub kõik messiga seotud kulud sh, messiboksi pinna stendil, B2B kohtumiste korraldamise potentsiaalsete klientidega, kommunikatsiooni kulud, vajalikud tõlked, messi piletid jms. Ettevõtete enda kanda jäävad lennupiletite ja majutuse kulud.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688