1. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Renoveeritud Pärli Majas tuhat ruutmeetrit äripinda 

Rime Kinnisvara alustas Tallinna vanalinnas asuva eksklusiivse arendusprojekti Pärli Maja müüki. Pikk tänav 1 on tuntud Pärli kohviku majana.

Põhjalikult renoveeritud majadesse Pikk tänav 1/ Nunne tänav 2 / Lai tänav 2 ja Pikk tänav 3 esimestele korrustele on planeeritud kohviku-, toitlustus- ja äripinnad ning ülemistele luksuslikud korterid. Kokku on majades 15 korterit ja tuhatkond ruutmeetrit äripindu. 1-4-toaliste korterite suurus jääb 48 ja 161 ruutmeetri vahele, ruutmeetrihind ulatub 3132 eurost 4879 euroni.

Tallinlastele oli Pikk tänav 1 maja tuntud kui Pärli kohviku maja, mis oli kuulus oma suurepäraste kondiitritoodetega ja hiilgas kolme saaliga. Peale kohviku sulgemist on maja olnud ajahamba pureda, kuid nüüd on hoone läbimas täielikku uuenduskuuri.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785