27. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Risti ristmiku ehitushanke võitis Tref

Maanteeamet sõlmis teedeehitusefirmaga AS Tref hankelepingu Ääsmäe-Haapsalu maantee Risti ristmiku ümberehituseks.

Hankelepingu maksumus on 803 494 eurot. Hankele laekus kokku viis pakkumist, hankelepingu sõlmimise kriteeriumiks oli madalaim hind, vahendab Meie Maa. Ehitus kestab kava kohaselt tänavu 7. novembrini.

Hankega tehtavate tööde hulka kuulub olemasolevate katendikihtide eemaldamine, dreenkihi ehitus, kruusliivast ja jämetäitematerjalist aluskihi ehitus, killustikaluse ehitus, kompleksstabiliseerimine, asfaltbetoonist katendikihtide ehitus, freesitud materjali laotamine, tihendamine ja pindamine kõrvalmaanteedel ning valgustuse rajamine.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785