27. mai 2011

Risti ristmiku ehitushanke võitis Tref

Maanteeamet sõlmis teedeehitusefirmaga AS Tref hankelepingu Ääsmäe-Haapsalu maantee Risti ristmiku ümberehituseks.

Hankelepingu maksumus on 803 494 eurot. Hankele laekus kokku viis pakkumist, hankelepingu sõlmimise kriteeriumiks oli madalaim hind, vahendab Meie Maa. Ehitus kestab kava kohaselt tänavu 7. novembrini.

Hankega tehtavate tööde hulka kuulub olemasolevate katendikihtide eemaldamine, dreenkihi ehitus, kruusliivast ja jämetäitematerjalist aluskihi ehitus, killustikaluse ehitus, kompleksstabiliseerimine, asfaltbetoonist katendikihtide ehitus, freesitud materjali laotamine, tihendamine ja pindamine kõrvalmaanteedel ning valgustuse rajamine.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688