27. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kopli liinide elanikel pole kuhugi kolida

Tallinna linnaosa valistuste kinnitusel on nii E. Vilde tee 90 kui ka Kopli liinide elanikud valmis ümber kolima, kuid seda pidurdab sobilike eluruumide vähesus, vahendab ERR uudisteportaal.

Mustamäe linnaosa valitsuse kinnitusel on Vilde tee 90 elanikud koostöövalmid ja kolivad hea meelega parematesse, neile taskukohastesse eluruumidesse, nende hulgas ka Lasnamäele.

"Probleemiks on pigem sobilike eluruumide leidmine. Näiteks viimased Raadikul pakutud pinnad olid mitmetoalised ja mõeldud suurematele peredele, Vilde 90 majas ootavad ümberkolimist valdavalt väikesed leibkonnad, kes vajaksid 1-toalisi kortereid," selgitas Raepressi toimetaja Toomas Pirn.

Tema sõnul on ka enamik Kopli liinide korterite üürnikke huvitatud praegustest elamiskõlbmatuks muutunud eluruumidest korralikesse korteritesse ümber kolimisest. Nende ümbermajutamist on samuti pärssinud nii suuruse kui hinna poolest sobilike vabade korterite nappus.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785