25. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YIT hakkab Põhja-Tallinnas elumaju ehitama

YIT Ehitus alustab tuleval nädalal Kalamajas ehitustöid, mille tulemusena valmib järgmisel aastal aadressil Uus-Kalamaja 10 kolmest kolmekordsest majast koosnev hoonekompleks ühtekokku 47 korteriga.

AS YIT Ehitus juhatuse esimehe Margus Põimi sõnul on korterelamu osa kavandatavast elamukvartalist, mis seob tervikuks Uus-Kalamaja miljööväärtusliku eluasemepiirkonna ja rannaala huviväärsused ning toob elu seni tühjana seisnud alale Uus-Kalamaja tänava ääres. Elamukvartali rajamise esimeses etapis ehitas ettevõte 2008. aastal korterelamu Noole tänavale.

“Usume, et tegemist on tõeliselt perspektiivika arendusega ja valmivad korterid leiavad endale omanikud üsna kiirelt,” ütles YIT Ehituse arendusdirektor Argo Karuse.

Valmivas hoones on saadaval ühe- kuni neljatoalised korterid, netopinnaga 28,1 – 91,7 m². Hoonel on kinnine maa-alune parkla, mis moodustab esimese korruste korterite juurde terrassid. Rõdu või terrass on enamus korteritel. Samuti paigaldatakse igasse korterisse soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, mille tulemusena on elanikel madalamad küttekulud talveperioodil.

Korterite müük on juba alanud ning korterite maksumus on alates 1647 eurost ruutmeetri kohta. Hoone valmib 2012. aasta aprillis.

Vaata videot uuest arendusest.

http://www.youtube.com/watch?v=AZW2cXT7jIg

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785