18. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kadaka teele võib büroo ehitada

Tallinna linnavalitsus kavatseb tänasel istungil võtta vastu Mustamäe linnaosas asuva kinnistu planeeringu. Selle järgi võib Kadaka tee 70 krundile ehitada kuni kaheksakorruselise büroohoone.

Kinnistu pindala ulatub 5547 ruutmeetrini ja selle sihtotstarve on ärimaa. Krundil paiknevad täna kaarhall, kahekorruseline büroo- ja ärihoone ning paekivist laohoone ja abihoone, mis planeeringu kohaselt on ette nähtud lammutada.

Krundile peaks kerkima kahe- kuni kaheksakorruseline äri- ja büroomaja maa-aluse korrusega. Planeeritavasse kahekorruselisse hoonemahtu on ette nähtud äri- ja teeninduspinnad ning kaheksakorruselisse hoonemahtu bürooruumid.

Detailplaneeringu koostamise algatamist taotles mullu märtsis Optimal Projekt OÜ, mis kuulub Harles Mägile ja Meelis Kährile.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785