6. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pankrotti läinud Glaskeki töötajad tegid uue aknatehase

Aknatootja Glaskeki pankrotistumisega mullu augustis töö kaotanud kolm meest tegid töötukassa toel OÜ Aknakoda ja avasid Pärnus uue aknatehase.

Glaskekis pikka aega juhtivatel kohtadel töötanud Rainer Aru, Andrus Pook ja Nigul Nurm läbisid töötukassa koolituse, koostasid äriplaani ja taotlesid ettevõtluse alustamise starditoetust ning tänavu aprilli alguses algas Pärnus Ehitajate tee ääres asuvas Aknakoja tehases juba PVC-akende tootmine, vahendas eile "Aktuaalne kaamera". Aknakoja juhataja Rainer Aru sõnul püütakse töömahtu suurendada kuni 100 aknani päevas.

Töötukassa kinnitusel oli toetuse määramisel oluline uue ettevõtte juhtide kogemus vastavas valdkonnas. Tööd saanutest kaks kolmandikku olid samuti töötud.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785