Autor: Anne Oja • 25. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ober-Haus: DTZ tulek korrastab turgu

Kuna DTZ-l siiamaani Eestis oma esindust polnud, on nad seni koostööd teinud Ober-Hausiga, ütles Ober-Hausi Kinnisvara Eesti tegevdirektor Tarmo Kase.

”Ober-Hausist tellitud DTZ tööde maht ei ole nii suur, et me ühinemisest midagi oluliselt kaotaksime,” lausus Kase ja lisas, et tegelikult tahaks ta rohkem ühinemistehingust teada, enne kui öelda, kas neile on tulnud suur konkurent. ”Küll aga korrastab DTZ tulek kindlasti turgu,” möönis Kase.

Kase ütles, et BPE Kinnisvaraekspert on tugev hindamises ja kaardil ka kinnisvaravahenduses, kuid selliseid Eesti kapitalil põhinevaid kinnisvarafirmasid on tema sõnul teisigi. ”Tekib küsimus, miks valiti just nemad?” jätkas Kase. ”Ma ei tea, et Kinnisvaraeksperdil endal oleks midagi nii huvitavat portfellis, et oleks pidanud neid üle võtma. Võib-olla on neil praegu laienemise plaanid Lätis ja Leedus. Peale meie pole Eesti firmadest sinna pea kedagi jäänud.”

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785