Autor: Anne Oja • 25. aprill 2011

Ober-Haus: DTZ tulek korrastab turgu

Kuna DTZ-l siiamaani Eestis oma esindust polnud, on nad seni koostööd teinud Ober-Hausiga, ütles Ober-Hausi Kinnisvara Eesti tegevdirektor Tarmo Kase.

”Ober-Hausist tellitud DTZ tööde maht ei ole nii suur, et me ühinemisest midagi oluliselt kaotaksime,” lausus Kase ja lisas, et tegelikult tahaks ta rohkem ühinemistehingust teada, enne kui öelda, kas neile on tulnud suur konkurent. ”Küll aga korrastab DTZ tulek kindlasti turgu,” möönis Kase.

Kase ütles, et BPE Kinnisvaraekspert on tugev hindamises ja kaardil ka kinnisvaravahenduses, kuid selliseid Eesti kapitalil põhinevaid kinnisvarafirmasid on tema sõnul teisigi. ”Tekib küsimus, miks valiti just nemad?” jätkas Kase. ”Ma ei tea, et Kinnisvaraeksperdil endal oleks midagi nii huvitavat portfellis, et oleks pidanud neid üle võtma. Võib-olla on neil praegu laienemise plaanid Lätis ja Leedus. Peale meie pole Eesti firmadest sinna pea kedagi jäänud.”

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688