16. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaramaaklerit üritati Lasnamäel pantvangi võtta

Teisipäeva õhtul võeti 40-aastane naismaakler üürile pakutud korterit vaatama minnes pantvangi, vahendas Õhtuleht Kanal 2 saadet Reporter.

Esmaspäeva õhtul helistas end Andreiks nimetanud mees kinnisvaramaaklerile, öeldes, et soovib Lasnamäel Punasel tänaval asuvat ühetoalist korterit üürile anda. Kui naismaakler teisipäeva õhtul Punasel tänaval asuva maja number 67 korterisse 119 sisenes, ähvardas üürileandja maaklerit relvaga ja tahtis tema vabakslaskmise eest lunaraha.

Maakler rabeles lahti ja põgenes korterist, kutsudes kohale politsei.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785