14. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YIT ehitab Narva kolledži valmis 7,45 miljoni euroga

AS YIT Ehitus ja Tartu Ülikool sõlmisid märtsi lõpul lepingu, mille kogumahuks on koos käibemaksuga on 7,45 miljonit eurot.

Lepingu kohaselt peab Narva kolledži uus hoone Raekoja platsil valmima 30. juuniks 2012, ehitustööd peavad algama hiljemalt 30. aprillil. Aprillikuu jooksul toimub ehitusplatsi üleandmine ehitajale, kes teeb ettevalmitustööd ehituse alustamiseks. Tartu Ülikooli poolse ehituse projektijuhi Margus Tamme sõnul on ehitusplats talve hästi üle elanud, karm talv ei ole toonud kaasa kahjustusi

 Kolledži direktor Katri Raik kinnitab, et ehituslepingu sõlmimise eel on veel kord kontrollitud ehituse konstruktsioon.  Kolledži uue hoone ehitus katkes eelmise aasta suvel, kui ehitusfirma Nordecon lõpetas ootamatult tööd Narvas.

Kolledži uue hoone ehitust finantseeritakse Euroopa Liidu struktuurfondi, Eesti riigi ja Tartu Ülikooli vahenditest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785