14. aprill 2011

YIT ehitab Narva kolledži valmis 7,45 miljoni euroga

AS YIT Ehitus ja Tartu Ülikool sõlmisid märtsi lõpul lepingu, mille kogumahuks on koos käibemaksuga on 7,45 miljonit eurot.

Lepingu kohaselt peab Narva kolledži uus hoone Raekoja platsil valmima 30. juuniks 2012, ehitustööd peavad algama hiljemalt 30. aprillil. Aprillikuu jooksul toimub ehitusplatsi üleandmine ehitajale, kes teeb ettevalmitustööd ehituse alustamiseks. Tartu Ülikooli poolse ehituse projektijuhi Margus Tamme sõnul on ehitusplats talve hästi üle elanud, karm talv ei ole toonud kaasa kahjustusi

 Kolledži direktor Katri Raik kinnitab, et ehituslepingu sõlmimise eel on veel kord kontrollitud ehituse konstruktsioon.  Kolledži uue hoone ehitus katkes eelmise aasta suvel, kui ehitusfirma Nordecon lõpetas ootamatult tööd Narvas.

Kolledži uue hoone ehitust finantseeritakse Euroopa Liidu struktuurfondi, Eesti riigi ja Tartu Ülikooli vahenditest.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688