13. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare kuulutas välja staadioni tribüünihoone ideekonkursi

Kuressaare Linnavalitsus kuulutas välja staadioni tribüünihoone ja staadionit ümbritseva territooriumi eskiislahenduse ideekonkursi.

Konkursile oodatakse lahendusi püstitamaks 1500-kohalise tribüüni jaoks hoonet, katuse alla on plaanis viia 200 istekohta.

13. juunini kestva konkursi tulemused avalikustatakse 20. juunil. Staadioni tribüünihoone ja staadionit ümbritseva territooriumi eskiislahenduse ideekonkursil antakse välja kolm preemiat suuruses 3800 eurot, 2850 eurot ja 1900 eurot. Lisaks kaks ostupreemiat suuruses 950 eurot.

Hoone on esialgu kavandatud vähemalt kahekorruselisena. Esimesel korrusel asuvad kõikvõimalikud abiruumid nii hooldusmasinate kui ka personali ja inventari jaoks, riietumis- ja duširuumid, treenerite ruumid; teisele korrusele tulevad tribüünid, tualettruumid publikule, heli- ja meediaruum, sekretariaat.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785