12. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konverents: Balti kinnisvaraturu uus start

Riias toimub 15. aprillil konverents "Kinnisvara ja ehitus Baltikumis 2011", kus kinnisvarategelased hakkavad arutama turu pakilisemaid küsimusi nagu lõpetamata projektide müük, muutused turu struktuuris, korruptsioon ja infoleke.

Eksperdid arutavad ka Balti riikide kinnisvarasektori võimalikke arengustsenaariume, vahendab Biznes & Baltija.

Konverentsil esineb ettekandega näiteks Hanns-Uwe Shvedlera Saksamaalt - Euroopa Akadeemia linnakeskkonna professor, kes räägib mahajäetud territooriumide arendusvõimalustest. Korruptsiooniohust kinnisvara ja ehituse valdkonnas peab ettekande Diana Kupnietse, korruptsioonivastase võitluse ja ennetamise ameti juhataja. Kaspersky Lab Baltics juht Andis Shteynmanis kõneleb andmete lekkimisest ja kaubanduslikust spionaažist ettevõtluses.

Kõne alla tuleb ka kinnisvaralaenude andmine uues majandusolukorras. Konverentsi korraldava RMS foorumi juhi Gregory Gudkini sõnul ei tea paljud veel siiani, milline kinnisvarasektor on atraktiivseim ja kuidas optimeerida tegevust – konverents annab vastused ka neile küsimustele.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785