6. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuemõisa plaanitakse hoolekandeküla ehitust

Ridala volikogu võib selle juba aprillis kehtestada detailplaneeringu, mis võimaldab Uuemõisa ehitada 40 toaga vanadekodu, 7 peremajast koosneva riikliku hoolekandeküla ja ühistegevuse hoone.

Projektijuht Ivo Lepasaar Hoolekandeteenuste ASist ütles, et kui planeering aprillis kehtestatakse, võib juba mais tulla ehitushange, vahendab Lääne Elu. Ehitus võib alata pärast jaanipäeva, see kestab 12 kuud. Ehitust rahastab 85% ulatuses euroliit.

Kui hoolekandeküla planeering on juba lõpukorral, siis vanadekodu asjaajamine on alles alguses. Läinud neljapäeval tutvustati vallamajas eskiisi, mille kohaselt peaks Haudejaama korterelamute kõrvale ligi 4000 m² suurusele krundile kerkima vanurite hooldekodu.

Haudejaama 7 asuva krundi omanik on OÜ Postmark, mille omanikeringi kuuluvad Noarootsi vallavanem Aivar Kroon ja ka detailplaneeringu koostaja Janek Loorens OÜst Geo–Laser.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785