5. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

East Capital ostis Laulasmaa Spa

East Capital omandas eile 12 000 ruutmeetrise pindala ja 150 numbritoaga Laulasmaa spaa, mis plaanitakse pärast uuenduskuuri taas avada juunis.

Kinnistul on 13 hektarit maad 400 meetri pikkuse liivarannaga ja asub Tallinnast 35 kilomeetri kaugusel. 

Paralleelselt sõlmis East Capital lepingu Skandinaavia päritolu spaa-operaatoriga. Pärast Laulasmaa Spa uuenduskuuri on kavas Laulasmaa hotell ja spaa taasavada käesoleva aasta juunis.

East Capital näeb spaa ja hotellinduse sektoris head kasvupotentsiaali, hoolimata hiljutisest majanduslangusest. “Laulasmaa Spa on erakordne paik liivasel rannal Tallinna lähistel, kus kõik vajalik esmaklassilise puhkuse ja spaa-teenuse jaoks on käeulatuses,” kommenteeris East Capital Private Equity asedirektor ja kinnisvaravaldkonna juht Biljana Pehrsson.

East Capitali kinnisvarainvesteeringute meeskond jälgib jätkuvalt kinnisvaraturgu ja kaalub võimalikke edasisi investeeringuid Eestis ja Baltikumis. “Ajastus on hea. Meil on rida tugevaid projekte töös ja plaanime veel investeerida,” ütles Pehrsson.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785