1. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GALERII: põnevad tooted Ecobuild'il

Eesti ettevõtted olid tänavu esmakordselt väljas ühisstendiga märtsi alguses Londonis toimunud keskkonna- ja energiasäästliku ehituse, planeerimise ja projekteerimise messil Ecobuild 2011, kus kolmandiku näitusepinnast võtsid enda alla päikeseenergiat kasutavad tooted.

"Silma jäi, et kolmandik näitusest võtsid enda alla päikeseenergia ärakasutamisega seotud tooted. Tavaliste päikesepaneelide kõrval eksponeeriti ka pehmeid paneele, mille peal sai käia ning mida saab horisontaalpindadele paigaldada. Tutvustati ka valmis süsteeme, kus päikesepaneel ja soojuspump olid omavahel kombineeritud," rääkis messil käinud EA Reng juhatuse liige Jüri Rass. 

Fotod: Eero Kotli, EA Reng

 

Painutatavad roostevabad torud
Autor: Eero Kotli, EA Reng
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785