21. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon remondib Risti-Virtsu maanteelõigu 2,1 mln euroga

AS Nordecon võitis maanteeameti Risti–Virtsu maantee 5,5-kilomeetrise Kirbla–Hälvati teelõigu remondi ja selleks vajaliku tehnilise projekti koostamise hanke 2,1 miljoni eurose pakkumisega.

Kirbla–Hälvati teelõik asub Läänemaal, Risti–Virtsu maantee kilomeetritel 34,8–40,3. Remonditööd sisaldavad olemasoleva stabiliseeritud kihi purustamist, dreenkihi ehitust, liivast aluskihi ehitust, geosünteetide paigaldust, killustikaluse ehitust, kompleksstabiliseerimist ja asfaltbetoonist katendkihtide ehitust. Tööde hulgas on ka freesitud materjali laotamine, tihendamine ja pindamine kõrvalmaanteedel ja uute liikluskorraldusvahendite paigaldamine.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785