15. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rae vallas läks arendustegevus käima

Eelmisel nädalal alustas Hausers Ehitus korterelamute rajamist Peetri külla. Pindi Kinnisvara projektijuhi Triin Sildi sõnul on Rae valla uute arendusprojektide vastu huvi ootamatult suur.

Kui peamiselt lisanduvad Rae valla arendusprojektide nimekirja paarismaja- ning ridamajalahendused, siis nädal tagasi alustas Hausers Ehitus ehitustöid Peetri külas Salu tee 65 korterelamute rajamiseks, mille 18 elamispinnast on müüdud 2 ning lisaks broneeritud juba 3 korterit.

Pindi Kinnisvara projektijuht Triin Sild, kes lisaks Salu tee korterite vahendamisele pakub samas piirkonnas ka paarismaju ja ridaelamubokse Uuesalu kobarkülas ning viimaseid kortereid Vägeva tee 17 kortermajades, sõnas, et ostuhuvi Rae vallas on üha kasvav. „Rasketel aegadel julgeti tehinguid teha vähe, eriti tugevalt andis see tunda Tallinna lähivaldades. Nüüd, kui hullem on majanduses möödas, peibutab Rae valla Tallinnaga võrreldes märksa soodsam hinnatase taas ostjaid,“ sõnas Sild.

„Tallinnas saab sama raha eest kehva vaate ja ebafunktsionaalse planeeringu suures kortermajas paneelmajade vahel, Rae vallas aga luksuse astuda välisuksest metsasalusse ning kvaliteetse siseviimistluse, kusjuures Rae valla infrastruktuur teeb mõnele Tallinna linnaosale silmad ettegi,“ ütles maakler.

Inimesed hindavad tema sõnul üha rohkem privaatset asukohta, head arhitektuurilist lahendust, infrastruktuuri olemasolu ja keskmisest soojapidavamaid konstruktsioonilahendusi, mis tulevikus püsikulud kontrolli all hoiavad.

Sild lausus, et lisaks Salu teele on Rae valda kerkimas mitu uut arendusprojekti, kus arendajad teevad enne „kopa maasse“ löömist viimaseid toiminguid. „Salu tee müügiedu näitab selgelt, et sellel tegevusel on perspektiivi ning ka teised arendajad teavad seda,“ lisas ta.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785