Autor: Lemmi Kann • 7. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laorentijad lepingu tähtaegadega ettevaatlikud

Betooni tänaval laokompleksi haldava Roman Loovi sõnul pole ettevõtjate huvi enam mitte niivõrd hinda alla kaubelda, kui leida oma laieneva tegevuse tarbeks sobivat pinda.

“Ei saa muidugi öelda, et seda massiliselt küsitaks, aga 1000–3000ruutmeetriste laopindade vastu on selge huvi olemas. Päringuid tuleb igal nädalal, kõik loomulikult tehinguteni ei jõua, kuid huvi on pidev ja on tunda, et muutus on toimunud,” rääkis Joestoni Investeeringu OÜ juhatuse esimees Roman Loov.

Esialgu on mitmed rendihuvilised lepingu tähtaegadega veel ettevaatlikud. “On neid, kes vajavad täiendavat pinda, aga ei ole päris kindlad, kui kauaks seda vaja on – kui pikalt nõudluse tõus nende teenuse järele kestab.”

Loov ütles, et kuigi praegu on tal veel liiga vara teha konkreetseid plaane laopindade juurdeehitamiseks, on mõtted sellel rajal juba uitamas käinud. “Valmidus on olemas,” ütles ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785