23. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kanajev võib Pirita teele veekeskuse rajada

Tallinna Linnavalitsus algatas eile detailplaneeringu koostamise Pirita tee äärde jääval maa-alal. Transiidiärimees Anatoli Kanajaev soovib sinna tervisekeskusega hotelli rajada.

Pirita tee 32, Pirita tee 50 ja Maarjamäe tn 11 kinnistute ehk Maarjamäe memoriaali ja Eesti Näituste paviljonide vahele jääva 3,6 hektarilisele maa-alale peaks plaanide kohaselt tulema kuni kuuekorruseline hotell, milles veekeskus.

Detailplaneeringu algatamist taotles transiidiärimehele Anatoli Kanajevile kuulub Kantauro OÜ, mis taotles detailplaneeringu algatamist juba 2008. aastal.

"Näiteks ema läheb diagnostikasse, isa saab lapsega samal ajal veekeskuses mõnuleda. Sinna tuleb ka 200-kohaline hotell. Töökohti tuleb vähemalt 250-300," kirjeldas Kanajev oma äriplaani Äripäevale, mille teostamist on hakanud takistama naabruses asuvate villade omanikud, kellele mõte naabrusesse kerkivast tervisekeskusest ja hotellist ei meeldi.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785