16. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Naabri kaebus võib andurikontrolli tuua

Päästeamet tuleb suitsuanduri olemaoslu kontrollima kui üks naaber kahtlustab, et teisel andur puudub või nende elukombed võivad põhjustada teiste inimeste vara või elu hävimist, ütles ameti peadirektor asetäitja Alo Tammsalu.

Ta soovitas sellisel juhul helistada päästeala infotelefonile numbril 1524, rääkis Tammsalu Vikerraadio hommikuintervjuus.

Tammsalu kinnitusel kontrollib päästeamet suitsuanduri olemasolu ka nendes piirkondades, kus tulekahju tekkimine on ameti hinnangul tõenäolisem ja n-ö mahajäetud majades, kuigi tema kinnitusel on tegelikult igal hoonel omanik olemas.

Külmemaks läinud ilmadega on kaasnenud tulesurmade arvu tõus. Tammsalu sõnul on selle peamised põhjused endiselt samad – ei ole veendutud, kas küttekolded on korras ning neid köetakse liigselt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785