9. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn saab juurde neli uut väljakut

Tallinna Linnahalli piirkonna detaiplaneering annab pealinnale neli uut väljakut.

Tallinna Linnavalitsus algatas täna Kultuurikatla, Linnahalli ja mere vahelise ala detailplaneeringu koostamist. Piirkonda rajatakse teiste ühiskonlike ja ärihoonetega ka uus raehoone. Hoonete vahele jääb neli ühiskondlikku avalikku ruumi. 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785