9. veebruar 2011

Raunopol ehitab Purtse silla laiemaks

Maanteeamet ja AS Raunopol sõlmisid ehituslepingu Purtse silla ja selle pealesõitude rekonstrueerimiseks, mis läheb maksma 626 125 eurot (ligi 9,8 mln krooni). Kogu raha tuleb riigi eelarvest.

Tallinna-Narva maantee 137. kilomeetril paikneva silla ümberehitustööd on kavas lõpetada sügisel, kesksuvel tuleb liiklejail arvestada kuni paarinädalase ümbersõiduga. 1. aprillil algavate ehitustööde käigus saab 426 meetri pikkune maanteelõik, sh 50,4meetrine sild uue kattekonstruktsiooni, põrkepiirded, teekattemärgistuse ja liikluskorraldusvahendid. Samuti laieneb sild seniselt 8,5 meetrilt 10-le.

Rekonstrueerimise käigus lammutatakse olemasolev sillapealne ning selle asemele pannakse komposiitkonstruktsioon. Silla uuteks peakanduriteks saavad terasest talad, mis ühendatakse terastüüblitega monoliitsest raudbetoonist sillaplaadiga.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688