9. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubameka edu sõltub naiste tualettide arvust

Kaubanduskeskuste klientide hulgas domineerivad naised, kaubakeskustes peaks naistele olema topeltmahus tualette. Kui need küsimused on lahendatud, võime hakata keerulisematest asjadest rääkima hakata, kommenteeris E.L.L. Kinnisvara juht Aldo Daponi Postimehele, millega tänased keskused ei arvesta.

Uued keskused peavad tema sõnul leidma oma näo ja niši, millega klienti üllatada ning keskusesse meelitada. See võib tähendada kindlat tsoneeritust, mis tähendab, et ühed ja samad kaubagrupid asuvad keskuse ühes osas. Samuti eelistab klient kiire elutempo tõttu keskust, kus on suur valik sama liiki tooteid ja vaba aja veetmise võimalusi.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785