13. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helsingis korteri ruutmeeter 4000-5000 eurot

Helsingi OP Panga uue tegevjuhi Olli Lehelaba sõnul soodustavad madalad intressimäärad korteritehinguid. Ta usub et Helsingi korterihinnad tõusevad mõõdukalt, sest nõudlust on piisavalt, kirjutab Kauppalehti.

Rekordiliselt madalad intressimäärad on osaliselt korterite hinnatõusu põhjuseks. Lehelaba sõnul pole 4000-5000 eurone ruutmeetrihind Helsingis enam midagi erilist.

Soomlased on eluasemelaenu võtnud rohkem kui kunagi varem ja laenude intressimäärad on madalamad kui kunagi varem. Lehelaba uue kinnisvaramulli tekkesse ei usu, isegi kui intresside tõusu ja võimaliku hindade langust võib ette näha. Tema sõnul madalate intresside aeg siiski jätkub.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785