11. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wolf Group toetab laste ja perede arenguvõimaluste edendamist

Wolf Groupi juhatuse esimees Jaan Puusaag ja Heateo Sihtasutuse juhatuse liige Mart Kuusk kirjutasid alla koostöölepingule, mille kohaselt toetab Wolf Group sihtasutuse väärt algatuste Oma Pere ja Perekoolitusühingu Sina ja Mina arenguvõimaluste edendamist.

Ettevõtte ja sihtasutuse vaheline koostöö kestab esialgsete kokkulepete järgselt üks aasta, teatas Wolf Group.

Lisaks rahalisele toetusele on ka ehitusvahtude, vuugihermeetikute ja ehitusmaterjalide tootjaid ühendava Wolf Groupi töötajatel võimalus vabatahtlikena kaasa lüüa Heateo Sihtasutuse erinevates silmapaistvates algatuses ning anda oma panus oluliste probleemide lahendamisele Eesti ühiskonnas.

Wolf Groupi juhatuse esimehe Jaan Puusaagi sõnul on puudustkannatavate laste igakülgne toetamine olnud alati ettevõtte tähelepanu all ning ettevõte on ka varem toetanud abivajavaid lapsi ja noorukeid. Näiteks toetab Wolf Group juba mitmendat aastat Tallinna Ristiku Põhikooli aidates kaasa koolis õppivate hariduslike erivajadustega noorte vaba aja sisustamisele ning tervislike eluviiside propageerimisele. Oma panuse on Wolf Group andnud ka Liikumispuudega Laste Toetusfondile.

Wolf Group koondab Euroopa juhtiva ehituskeemia ja  -materjalide tootja, Krimelte, müügi- ja tootmisettevõtteid Eestis ning välismaal. Wolf Grupi tehased asuvad Eestis ja Venemaal, müügiüksused nii Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Rumeenias, Bulgaarias kui Kasahstanis. Ekspordigeograafia hõlmab ligi 50 riigi Norrast Austraaliani, Brasiiliast Jaapanini.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785