4. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ahhaa keskuse uus maja Tartus sai valmis

Ahhaa keskuse uus hoone Tartu kesklinnas on valmis, avamiseni loodetakse jõuda 7. mail.

"Mõned üksikud krohviparandused ja betoonipraod vajavad veel õiendamist, aga põhimõtteliselt on kõik lõpetatud ja Ahhaa rahvas on oma kastihunnikutega kohale saabunud," ütles Ahhaa keskuse juhataja Tiiu Sild eile ERRi raadiouudistele.

Ta märkis, et nüüd algab ruumide sisustamine, kuid õnneks on tööd laiali jagatud. "Igal pool tegutsetakse - nii Saksamaal kui ka USAs ehitatakse meie eksponaate ja alates jaanuarist hakatakse monteerima suuremaid asju üles," selgitas Sild.

Uues hoones hakkab olema mitu näitusesaali, töökojad, töötajate kabinetid, aga ka midagi sellist, mida maailmas varem pole tehtud - kerakujuline planetaarium. 

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785