23. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: kummalised kodud müügiks

Forbes on pannud kokku nimekirja ebatavalisest kinnisvarast, mis Ameerika turul müügis. Originaalitseja võib valida elupaigaks koopa, kiriku või tuletõrjedepoo ning osta maatüki, mille endine omanik kannab eluaegset vanglakaristust.

 

Home of The Unabomber - hind 69 500 dollarit. 1,4-aakrine maatükk Montanas, väga kõrvalises piirkonnas. Endine omanik Ted Kaczynski, tuntud kui The Unabomber, kannab eluaegset vanglakaristust kirjapommide saatmise eest.
Autor: John Pistelak Realty
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785