17. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu parkimismaja arendaja pankrotis

Pärnu Maakohus kuulutas 15. detsembril välja Pärnu kesklinna parkimismaja ehitanud OÜ Win Markets pankroti.

Win Marketsi pankrotihalduriks määrati Andres Hermet, võlausaldajate esimene üldkoosolek toimub 14. jaanuaril Pärnu Maakohtus.

Ettevõtte pankrotti taotles AS UniCredit Bank Eesti filiaal. Varem on Win Marketsi vastu pankrotiavalduse esitamist kaalunud ka Pärnu linnavalitsus, kuna parkimismaja arendaja ei tasunud Pärnu linnavalitsusele nõutud ajaks üheksa miljoni krooni suurust leppetrahvi selle eest, et parkimismaja valmimine venis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785