LVM: kinnisvaraportaalide esinumber on KV.EE

LVM Kinnisvara koostatud kinnisvaraportaalide edetabelis esikohal KV.EE.

"Kinnisvaraportaalide rolli kinnisvaraturul on raske alahinnata. Meie poolt läbiviidud kliendiküsitlused näitasid 2008. aastal, et ligi 70% juhtudel ning 2009. ja käesoleval aastal ligi 85% juhtudel algasid kinnisvara otsingud internetist," kommenteeris edetabeli koostamise vajadust LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing.

Saksing rääkis, et ehkki portaalide pingerea võinuks koostada külastatavuse, müügikäibe või ka näiteks liitunud firmade/eraisikute arvu alusel, ent nemad reastasid kõik portaalid ainsana avalikult kättesaadavate andmete ehk müügipakkumiste arvu alusel. "Kuigi ka nende andmete kogumine nõuab hulk aega ja süvenemist, tagab just eelkõige andmete avalik kättesaadavus tulemuse objektiivsuse ning kontrollitavuse," märkis ta.

Kinnnisvaraportaalide esikolmik 2010 müügipakkumiste alusel:

   1. KV - 33284
   2. City24 - 29036
   3. EkspressKinnisvara - 21631

Järgnesid Estate24, Kuldne Börs, Ikodu, Soov, HomeRate24, Kinnisvaramaailm, Kinnisvaraturg.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed